RUNNING THERAPY

"Ik genoot er van om winnaar te zijn, zonder dat anderen dit wisten. Het belangrijkste is dat je je eigen winnaar bent. Iedereen heeft een winnaar in zichzelf zitten! Vanaf nu, mag je dat laten zien..!" - Michael Wauters./ Anoniem


Anoniem..

Running Therapie Beek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De winnaar met 117 push-ups was:

Michael Wauters (Anoniem)

 

 

 

SPORTEN IS INVESTEREN

Ook Running Therapy valt onder Social Therapy, want bewegen is eigenlijk de allerbeste manier om onze hormonen en neurotransmitters in balans te brengen. Dus ook je Serotonine wordt in balans gebracht wanneer je regelmatig sport en beweegt. Ook indirect zal het effect hebben, want sporten zal de productie van Tryptofaan sterk verhogen. Tryptofaan komt via de bloedbaan in de hersenen, en zal direct gebruikt worden om Serotonine (ook wel 'gelukshormoon' genoemd) aan te maken. Dit proces vindt niet alleen plaats tijdens het sporten, maar ook lang daarna.

Sport dient er te zijn als hobby, maar is vanuit onze optiek een grote meerwaarde voor je ontwikkeling. Natuurlijk fungeert sport ook als een prima ontspanning tijdens jouw drukke leven die je voor de boeg hebt. Denk hierbij aan diabetes, burn-out, maar ook zonder enige klachten en toch graag onze tak van sport willen proeven, ruiken en zien.

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Je wordt door XPRESS gescreend. Waar sta je op dit moment? Welke ervaring heb jij met sport? Hoe maken we gebruik van deze ervaringen en halen wij de kracht eruit? Wat kan sport voor jou betekenen? Waar wil jij naar toe werken?

  • 2 x per week zal jij getraind en gevormd worden.
  • 1x per week heb je huiswerk, dit betekent niet meer dan de kans krijgen om de uitdaging aan te gaan met jezelf.
  • Na ieder training zullen wij aan reflectie doen, terugkijken op hetgeen jij hebt behaalt.

Er is na iedere training iets behaald, want jij was er!

 

Narratieve therapie Beek

Join me..