LIKE ONS OP FACEBOOK EN BLIJF OP DE HOOGTE!

WIJ ZOEKEN VERSTERKING!

NIEUWE SPECIALISATIE; LOGOPEDIE EN COPD

Nieuwe specialisatie binnen XPRESS;

COPD-clienten kunnen problemen ervaren tijdens het spreken. Door de korte adem kunnen maar weinig woorden na elkaar gezegd worden. Er wordt vaak en duidelijk hoorbaar ingeademd, soms op onlogische punten tijdens het spreken, dit leidt tot een slechtere verstaanbaarheid. Stembanden worden overbelast en heesheid kan het gevolg zijn. Langer spreken is vermoeiend.
Vooral COPD-clienten met een spreekberoep kunnen veel last hebben bij het spreken.

XPRESS IN ZORGNETWERK ELSLOO

XPRESS BABY- EN KINDERGEBAREN

XPRESS is nu officieel partner van baby- en kindergebaar

Babygebaren is het ondersteunen van de gesproken taal met gebaren. Op deze manier wordt de taalontwikkeling en de communicatie van baby's en jonge kinderen gestimuleerd.  

Deze methode wordt ingezet tijdens de behandeling voor spraak- en taalproblematieken, maar wij bieden ook workshops en trainingen aan ouders en mensen die werken met kinderen. 

OPENDEURDAG ZORGCENTRUM CADIER EN KEER

Op zaterdag 23 maart 2019 houden wij samen met de andere organisaties in het souterrain van het Zorgcentrum Cadier en Keer; Envida en praktijk Ayin, een opendeurdag!

Er zijn allerlei activiteiten voor jong en oud; je kunt je bloeddruk laten meten en je bloedsuiker laten controleren, de woordenschat van je kind laten testen, je krijgt informatie over de nieuwste behandelingen en er zijn leuke aanbiedingen. Speciale gast op deze middag is KENTALIS MAASTRICHT: Zij bieden vroegbehandeling voor kinderen tot 5 jaar met communicatiemoeilijkheden door een verminderd gehoor of een taalontwikkelingsstoornis (TOS).

 

Iedereen is welkom op deze gezellige middag! Koffie, thee, fris en wat lekkers staat klaar vanaf 12.00u. 

CURSUS EHBO AAN BABY'S EN KINDEREN

Gezien de therapeuten bij XPRESS veel met kinderen werken, hebben wij een EHBO cursus aan kinderen gevolgd en zijn wij in staat om uw kind in veiligheid te brengen, de toestand van uw kind te beoordelen en eerste hulp te verlenen! 

XPRESS STEIN-ELSLOO IN LA FAMILLE GEOPEND!

Wij zijn trots op onze derde vestiging van XPRESS, een mooie ruimte in La Famille in het Medisch Centrum Elsloo! In La Famille is een multidisciplinair centrum; huisartsenpraktijken, podotherapie, fysiotherapie, apotheek, ergotherapie, verloskundigepraktijk en verpleeghuiszorg. Voor meer informatie neem je een kijkje op www.medischcentrumelsloo.nl Wil je met ons een afspraak maken op deze locatie in Elsloo? Neem dan contact op met ons algemeen nummer: 0031 851 304 951.

WELKOM BIJ X-P-R-E-S-S IRIS!

Vanaf 1 november 2018 komt logopediste Iris van Ling ons team versterken! Wij verheugen ons enorm op deze samenwerking, welkom Iris!  

CADIER EN KEER - 2e HANDS BOEKENMARKT

Allerlei soorten boeken (ook kinderboeken!) op de tweedehands boekenmarkt op zondag 30 september 2018 van 09:30 tot 14:00 

Waar? in t Keerhoes Limburgerstraat 78, 6267 CG Cadier en Keer. Entree: € 1,50

 

 

 

NIEUWE VESTIGING IN CADIER EN KEER

Op 1 mei 2018 openen wij met trots, onze nieuwe vestiging van Xpress, in het gloednieuwe Gezondheidscentrum op het Raadhuisplein te Cadier en Keer! 

IN HET KORT: WAT DOEN WE BIJ XPRESS?

MULTIDISCIPLINAIR TCB

Wil je weten welke praktijken en disciplines er allemaal gevestigd zijn in het Therapie Centrum Beek? 

Check dan de nieuwe website van Therapie Centrum Beek www.therapiecentrum-beek.nl 

GESLAAGDE OPEN DAG!

Bedankt allemaal voor de geslaagde open dag!

Onze heerlijke mokka en chocolade XPRESS taarten zijn gemaakt door Patricerie: Homemade Taarten en Cupcakes .

OPEN DAG!

Kom kennismaken en sfeer proeven tijdens onze open dag op vrijdag 12 mei! Iedereen is welkom van 16u00 tot 20u00. 

 Locatie: Therapie Centrum Beek, Wethouder Sangersstraat 6, 6191 NA Beek

 Tot dan!